Bli en av oss

Vill du växa tillsammans med oss och utveckla morgondagens sälj- och affärsorganisationer?

Vi på Xplan har sedan starten 1993 utvecklat organisationer, ledare och medarbetare att utveckla sin fulla potential och på så sätt nå sina affärsmål på både kort och lång sikt. Ledning och medarbetare får rådgivning, kompetensutveckling och inte minst operativt stöd att utveckla sin affärsverksamhet.

Målet är att ledare och medarbetare ska hitta en balans och en uthållighet i sitt sätt att planera, utveckla och genomföra sina uppgifter så att både hög personlig tillfredställelse och affärseffektivitet uppnås. Detta kallar vi ”Business Endurance."

För att bli framgångsrik konsult inom Xplan, ställer vi höga krav vad gäller utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper.

  • du har akademisk utbildning och mångårig operativ ledarerfarenhet
  • du har erfarenhet från att framgångsrikt ha drivit förändringsprocesser och är väl förtrogen med en organisations olika affärsmässiga problemställningar
  • kanske driver du idag egen konsultverksamhet men vill verka i ett större sammanhang
  • du vet vad som driver affärer och brinner för att utveckla företag och dess medarbetare till sin fulla potential
  • du har en hög egen drivkraft och tar eget ansvar för att skapa och genomföra uppdrag
  • du har ett stort kontaktnät på beslutsfattarnivå inom svenskt näringsliv
  • du behärskar engelska flytande i tal och skrift

Vill du bli en av oss?

Vi kännetecknas av ett starkt engagemang, målfokusering, handlingskraft, tydligt ledarskap och analytisk förmåga. Vi erbjuder en professionell konsultmiljö med över 20 års erfarenhet och ett mycket starkt varumärke.

Låter det intressant? Är du rätt person? Välkommen att kontakta Bengt Jerksjö på telefon 070-620 55 60 för en inledande diskussion. Du kan även maila din ansökan/CV direkt till rekrytering@xplan.se