Daniel H Pink – The power of regret

Från den #1 New York Times-bästsäljarförfattaren till When, Drive och A Whole New Mind, är här en ny bok som handlar om förvandlingskraften hos vår mest missförstådda men potentiellt mest värdefulla känsla: ånger.

Alla ångrar sig, förklarar Daniel H. Pink i The Power of Regret. De är en universell och hälsosam del av att vara människa. Och att förstå hur ånger fungerar kan hjälpa oss att fatta smartare beslut, prestera bättre på jobbet och i skolan och ge våra liv större mening.

Med utgångspunkt i forskning inom socialpsykologi, neurovetenskap och biologi avslöjar Pink myten om livsfilosofin ”no regrets”. Och med hjälp av det största urvalet av amerikanska attityder om ånger som någonsin genomförts, såväl som hans egen World Regret Survey – som har samlat in ånger från mer än 15 000 människor i 105 länder – beskriver han de fyra kärngrupper av ånger som var och en av oss har.

Genom att förstå vad människor ångrar mest kan vi förstå vad de värdesätter högst. Och genom att följa den enkla, vetenskapsbaserade, trestegsprocess som han anger, kan vi omvandla vår ånger till en positiv kraft för att arbeta smartare och leva bättre.

Med Pinks signaturblandning av stora idéer och praktiska takeaways, fängslande berättelser och skarp humor, erbjuder The Power of Regret en brådskande och oumbärlig guide för ett vällevt liv.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå

Detta är rubriken

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Detta är rubriken

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor