+46 8 519 598 00 kontakt@xplan.se

Öppna utbildningar

Unika öppna utbildningar där kombinationen med individuell coachning ger dig affärskompetensen, verktygen och energin som behövs för ett framgångsrikt sälj- och affärsarbete. För maximal effekt har du tillgång till en egen rådgivare och coach under utbildningen. 

Våra öppna utbildningar ger tillfälle att träffa andra med liknande erfarenhet från andra företag. Ibland går ansvariga chefer en av våra utbildningar för att göra en första utvärdering och sedan låta medarbetarna få gå samma utbildning. Andra har använt utbildningen för att utvärdera Xplans metoder med möjligheten att senare bygga på med olika företagsanpassade upplägg.

Lyckad onboarding för nya medarbetare

Hos kunder där nya medarbetare anställs kan även dessa snabbt tillgodogöra sig samma teoretiska och praktiska plattform som kollegor som tidigare deltagit i Xplans program och utbildningar.

Rätt utbildning för dig?

Kombinationen av teori, praktik och individuell coachning gör att alla medarbetare som har kontinuerlig marknads- och kundkontakt, inte bara de med direkt kundansvar, har stor nytta av utbildningen. Deltagarna i våra öppna utbildningar är allt från chefer, säljare, kundtjänstmedarbetare, konsulter, tekniska specialister, projektledare, servicepersonal eller andra med marknads- och kundkontakter.

Aktuella utbildningar

Sälj och affärsmannaskap

1+1 dag + individuell coachning

5 mars och 2 april 2020

Kombinationen med individuell coachning ger dig affärskompetensen, verktygen och energin som behövs för ett framgångsrikt sälj- och affärsarbete.

Sälj- och affärsledning

1+1 dag + individuell coachning

26 mars och 28 april 2020

Kombinationen med individuell coachning ger dig som ledare metoder och verktyg som krävs för att skapa ett proaktivt och framgångsrikt affärsteam som skapar fler och mer lönsamma affärer.

Sälj och affärsmannaskap

1+1 dag + individuell coachning

22 april och 28 maj 2020

Kombinationen med individuell coachning ger dig affärskompetensen, verktygen och energin som behövs för ett framgångsrikt sälj- och affärsarbete.

Håll även utkik efter vår kommande utbildning i Förhandlingsteknik!

Sagt om våra utbildningar

Mycket bra att kombinera utbildningsdagar och personlig coachning, bättre förutsättningar att implementera verktyg och ändra arbetssätt.

Den här nivån och kvalitén på affärsutbildning borde alla i vårt företag som har kundkontakter få ta del av.

Jag har gått många säljutbildningar men aldrig fått så mycket konkreta tips och verktyg som i Xplans utbildning.

Jag har gått en del kurser sedan jag började Siemens trainee-program och sedemera flera interna samt externa säljutbildningar. Det är långt ifrån alla som man känner verkligen förändrar ens arbetssätt.

Denna utbildning som jag själv gått håller en mycket hög nivå. Innehållet är högst relevant och ger konkreta tips i vardagen hos en säljare. Jag var mycket nöjd med dialogen mellan deltagarna och pedagogiken från framförallt Joakim. Detta är en viktig satsning (både i tid och pengar) som vi kommer bygga vidare på under en lång period framöver. Ett tips är att komma pigg och fokuserad då man får ut mest av dagarna.. 😊

Det här är den bästa utbildning jag någonsin gått på.