+46 8 519 473 00 kontakt@xplan.se

Öppna utbildningar

Unika öppna utbildningar där kombinationen med individuell coachning ger dig affärskompetensen, verktygen och energin som behövs för ett framgångsrikt sälj- och affärsarbete. För maximal effekt har du tillgång till en egen rådgivare och coach under utbildningen. 

Våra öppna utbildningar ger tillfälle att träffa andra med liknande erfarenheter från andra företag. Ibland går ansvariga chefer en av våra utbildningar för att göra en första utvärdering och sedan låta medarbetarna få gå samma utbildning. Andra har använt utbildningen för att utvärdera Xplans metoder med möjligheten att senare bygga på med olika företagsanpassade upplägg.

Lyckad onboarding för nya medarbetare

Hos kunder där nya medarbetare anställs kan även dessa snabbt tillgodogöra sig samma teoretiska och praktiska plattform som kollegor som tidigare deltagit i Xplans program och utbildningar.

Rätt utbildning för dig?

Kombinationen av teori, praktik och individuell coachning gör att alla medarbetare som har kontinuerlig marknads- och kundkontakt, inte bara de med direkt kundansvar, har stor nytta av utbildningen. Deltagarna i våra öppna utbildningar är allt från chefer, säljare, kundtjänstmedarbetare, konsulter, tekniska specialister, projektledare, servicepersonal eller andra med marknads- och kundkontakter.

Kommande öppna utbildningar 2023

Läs mer och anmäl dig här!

Sälj och affärsmannaskap

8 feb och 9 mar 2023
19 apr och 11 maj 2023

Affärsförhandling

24 och 25 maj 2023

Sälj- och affärsledning

30 mar och 27 apr 2023

Sälj och affärsmannaskap

Kombinationen med individuell coachning ger dig affärskompetensen, verktygen och energin som behövs för ett framgångsrikt sälj- och affärsarbete.

Affärsförhandling

Kombinerat med individuell coachning ger dig verktyg, praktisk träning och kunskaper i konsten att lyckas i en affärsförhandling.

Sälj- och affärsledning

Du som ledare får individuell coachning och de metoder och verktyg som krävs för att skapa ett proaktivt och framgångsrikt affärsteam som skapar fler och mer lönsamma affärer.

Xplans kundportal Xplan Academy – vår gemensamma digitala plattform

Här hittar du allt material rörande dina program och utbildningar. Här finns även tips och inspiration för att du framgångsrikt ska utveckla ditt dagliga sälj- och affärsarbete.

Under och två månader efter avslutad utbildning har du tillgång till allt material via Xplans kundportal.

Logga in på ditt konto här»

Sagt om våra utbildningar

Mycket bra att kombinera utbildningsdagar och personlig coachning, bättre förutsättningar att implementera verktyg och ändra arbetssätt.

Den här nivån och kvalitén på affärsutbildning borde alla i vårt företag som har kundkontakter få ta del av.

Jag har gått många säljutbildningar men aldrig fått så mycket konkreta tips och verktyg som i Xplans utbildning.

Jag har gått en del kurser sedan jag började Siemens trainee-program och sedemera flera interna samt externa säljutbildningar. Det är långt ifrån alla som man känner verkligen förändrar ens arbetssätt.

Denna utbildning som jag själv gått håller en mycket hög nivå. Innehållet är högst relevant och ger konkreta tips i vardagen hos en säljare. Jag var mycket nöjd med dialogen mellan deltagarna och pedagogiken från framförallt Joakim. Detta är en viktig satsning (både i tid och pengar) som vi kommer bygga vidare på under en lång period framöver. Ett tips är att komma pigg och fokuserad då man får ut mest av dagarna.. 😊

Det här är den bästa utbildning jag någonsin gått på.