Säljutbildning

Öppna utbildningar

Unika öppna utbildningar där kombinationen med individuell coachning ger dig affärskompetensen, verktygen och energin som behövs för ett framgångsrikt sälj- och affärsarbete.

30 ÅRS ERFARENHET

Träffa andra med liknande erfarenheter

Våra öppna utbildningar ger tillfälle att träffa andra med liknande erfarenheter från andra företag. Ibland går ansvariga chefer vår ledarskaps- eller säljutbildning för att göra en första utvärdering och sedan låta medarbetarna få gå samma utbildning. Andra har använt utbildningen för att utvärdera Xplans metoder med möjligheten att senare bygga på med olika företagsanpassade upplägg. Här får ni ta del av våra erfarenheter som vi byggt upp under snart 30 år, när vi framgångsrikt utvecklat våra kunders sälj- och affärsorganisationer.

Lyckad onboarding för nya medarbetare

Hos kunder där nya medarbetare anställs kan även dessa snabbt tillgodogöra sig samma teoretiska och praktiska plattform som kollegor som tidigare deltagit i Xplans program och ledarskaps- och säljutbildningar.

Rätt ledarskaps- eller säljutbildning för dig?

Kombinationen av teori, praktik och individuell coachning gör att alla medarbetare som har kontinuerlig marknads- och kundkontakt, inte bara de med direkt kundansvar, har stor nytta av utbildningen. Deltagarna i våra öppna utbildningar är allt från chefer, säljare, kundtjänstmedarbetare, konsulter, tekniska specialister, projektledare, servicepersonal eller andra med marknads- och kundkontakter.

Välkommen att anmälan dig till vårens öppna utbildningar

Xplans kundportal Xplan Academy – vår gemensamma digitala plattform

Här hittar du allt material rörande dina program och utbildningar. Här finns även tips och inspiration för att du framgångsrikt ska utveckla ditt dagliga sälj- och affärsarbete.

Under och två månader efter avslutad utbildning har du tillgång till allt material via Xplans kundportal.

Sagt om våra utbildningar

Mycket bra att kombinera utbildningsdagar och personlig coachning, bättre förutsättningar att implementera verktyg och ändra arbetssätt.

Den här nivån och kvalitén på affärsutbildning borde alla i vårt företag som har kundkontakter få ta del av.

Jag har gått många säljutbildningar men aldrig fått så mycket konkreta tips och verktyg som i Xplans utbildning.

Säljarna är lite brända på säljutbildning efter att ha deltagit i en mindre lyckad satsning med tidigare konstellation och en annan leverantör men Xplan är ju nåt helt annat!

Jag har gått en del kurser sedan jag började Siemens trainee-program och sedemera flera interna samt externa säljutbildningar. Det är långt ifrån alla som man känner verkligen förändrar ens arbetssätt.

Denna utbildning som jag själv gått håller en mycket hög nivå. Innehållet är högst relevant och ger konkreta tips i vardagen hos en säljare. Jag var mycket nöjd med dialogen mellan deltagarna och pedagogiken från framförallt Joakim. Detta är en viktig satsning (både i tid och pengar) som vi kommer bygga vidare på under en lång period framöver. Ett tips är att komma pigg och fokuserad då man får ut mest av dagarna.. 😊

Det här är den bästa utbildning jag någonsin gått på.

Tack vare Xplans konsult kunde vi låsa upp flera komplicerade knutar och oförsonlig hållning på ett mycket konstruktivt sätt. Vi fick med oss säljarna och trimmade organisationen både personellt och med rätt verktyg.

Det engagemang som ni visat mig och mitt företag och den hjälp jag fått, trodde jag inte var möjlig att få till en så rimlig kostnad. Med tanke på resultatet har de investerade pengarna givit mer tillbaka än jag vågat hoppas på!

Utbildningen ökade förståelsen för säljprocessen samt alla tips och trix har redan gjort avtryck då jag ställer flera frågor och får kunden att öppna upp sig mer. Kursen var bättre än jag hade förväntat mig.

Kände mig välkommen och delaktig på ett sätt som jag inte trodde då jag inte har "rätt" bakgrund.

Var högt tempo men kursledarna förklarade på ett bra sätt som underlättade inlärningen.

Väldigt bra att det gavs tid till att hinna reflektera och sen prata en och en för att lättare applicera till sin egen arbetsplats. Väldigt bra att ha tillgång till materialet under utbildningen och att sen kunna ladda hem för framtida referens.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå

Detta är rubriken

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Detta är rubriken

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor