Seminarier och föreläsningar

Vi är med och inspirerar på kick-offer, håller seminarier på säljmöten och föreläser om intressanta aktuella teman på olika kundevent.

INSPIRATION OCH KONKRETA TIPS

Vi hjälper er att nå era mål

Vårt mål är att deltagarna ska få konkreta tips och metoder som man direkt kan omsätta i sin vardag. Så är det när vi genomför långsiktiga program med våra kunder och när vi håller ett seminarium/föreläsning på en eller ett par timmar. Inför varje insats så förbereder och anpassar vi därför budskapet utifrån målgruppens perspektiv.

Exempel på seminarier/föreläsningar:

Joakim Särnstedt höll ett högoktanigt webbinarium om vad som kännetecknar framgångsrik försäljning. Och Joakim kan sin sak. Som VD och grundare av konsultbolaget Xplan Affärsutveckling AB har han över 30 års erfarenhet att utbilda och coacha organisationer, ledning och medarbetare.

Nyckeln till att lyckas handlar om att lyckas bygga långsiktiga relationer. För att nå dit måste affärsansvariga fokusera på att bli rådgivare i stället för informatörer och få access tidigt i säljprocessen. Vägen dit kan följas framgångsrikt genom en modell, ett flöde, bestående av aktivitetsplaner, ett strukturerat planeringssystem och välformulerade mål.

Tack för en inspirerande morgon med givande insikter i vilka beståndsdelar som behövs för att nå kundens accept till både sitt behov och det säljande företaget innan lösning, så att den lyckade försäljningen kan uppnås.
Marknadsföreningen i Göteborg
– MiG

Hur kan vi bäst inspirera dig och ert företag?

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå

Detta är rubriken

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Detta är rubriken

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor