+46 8 519 473 00 kontakt@xplan.se

Referenser

Under våra 30 år har vi skapat resultat och gjort skillnad på många olika företag. Nedan följer några exempel på våra kunders erfarenheter av ett samarbete med oss på Xplan.

Stor referensdatabas

Hör av dig så berättar vi mer och sätter dig i kontakt med en lämplig referens så att du kan känna dig trygg i ditt val av oss som leverantör.

 

Nedan ser du ett axplock av våra kunder genom åren.

Redan år 2000 inledde Arkitektkopia och Xplan ett samarbete kopplat till vår säljorganisation. Vi har sedan dess haft ett löpande samarbete som byggt på vår tids olika utmaningar under dessa år.

Klaus Junkers

Försäljningschef, Arkitektkopia AB

Vi startade vårt strategiska samarbete med Xplan 2004 och har sedan starten av samarbetet haft kontinuerliga samarbetsprojekt för att stärka och utveckla Lapp Miltronic till att bli den ledande aktören inom sitt segment.

Johan Olofsson

Executive Vice President, LAPP Group

Vad säger våra kunder

Mycket bra att kombinera utbildningsdagar och personlig coachning, bättre förutsättningar att implementera verktyg och ändra arbetssätt.

Tack vare Xplans konsult kunde vi låsa upp flera komplicerade knutar och oförsonlig hållning på ett mycket konstruktivt sätt. Vi fick med oss säljarna och trimmade organisationen både personellt och med rätt verktyg.

Den här nivån och kvaliten på affärsutbildning borde alla i vårt företag som har kundkontakter få ta del av.

Tack vare Xplans engagemang, har vi nu högre fokus inom hela organisationen på dessa potentiella kunder samt skördar viktiga strategiska affärer. Dessutom arbetar vi i större utsträckning som ett team i bearbetningen och på ett mer strukturerat sätt.

Jag har gått många säljutbildningar men aldrig fått så mycket konkreta tips och verktyg som i Xplans utbildning.

Denna utbildning som jag själv gått håller en mycket hög nivå. Innehållet är högst relevant och ger konkreta tips i vardagen hos en säljare. Jag var mycket nöjd med dialogen mellan deltagarna och pedagogiken från framförallt Joakim. Detta är en viktig satsning (både i tid och pengar) som vi kommer bygga vidare på under en lång period framöver. Ett tips är att komma pigg och fokuserad då man (hör och häpna) får ut mest av dagarna.. 😊

 

Jag har gått en del kurser sedan jag började Siemens trainee-program och sedemera flera interna samt externa säljutbildningar. Det är långt ifrån alla som man känner verkligen förändrar ens arbetssätt.

Det engagemang som ni visat mig och mitt företag och den hjälp jag fått, trodde jag inte var möjlig att få till en så rimlig kostnad. Med tanke på resultatet har de investerade pengarna givit mer tillbaka än jag vågat hoppas på!

Säljarna är lite brända på säljutbildning efter att ha deltagit i en mindre lyckad satsning med tidigare konstellation och en annan leverantör men Xplan är ju nåt helt annat!