Johan Lundin ny konsult på Xplan

Johan Lundin förstärker Xplan-teamet

Vi är mycket stolta att kunna presentera vår nya kollega som Senior Business Advisor, Johan Lundin.

Johan har lång erfarenhet från ledande positioner i både större industrikoncerner samt också mindre handelsföretag främst inom tillverkande industrier och grossister inom handel och byggsegmentet. Han har arbetat större delen av sitt yrkesliv med internationella affärer inom den europeiska och framför allt den nordiska marknaden.
Johan har arbetat operativt som VD, Countrymanager, Affärsområdeschef inom ett flertal företag som verkar i Sverige och Europa.

I sina befattningar har Johan ett flertal gånger varit uppdragsgivare till Xplan och på det sättet lärt känna till hur Xplan skapar resultat och driver affärsutveckling och förändringsarbete för sina kunder.

”Förändringsarbete och affärsutveckling samt strategisk kompetens har varit viktiga hörnstenar i min professionella karriär. Ser verkligen fram emot att kunna få vara en i teamet hos X plan som kompletterar och utvidgar företagets erbjudande som professionell rådgivare och samarbetspartner till våra befintliga och framtida nya kunder.”

Vi söker fler konsulter!

Vill du växa tillsammans med oss och utveckla sälj- och affärsorganisationer rustade för framtiden?

Vill du bli en i vårt team? Är du den vi söker? Läs mer här »

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå

Detta är rubriken

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Detta är rubriken

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor