Ostörd – Principer för en skärpt arbetsdag

Att jobba en hel dag men ändå känna att man inte fått något gjort

Ostörd – Principer för en skärpt arbetsdag – Av Gisela Bäcklander

Att jobba en hel dag men ändå känna att man inte fått något gjort. Att aldrig hinna tänka tankar till slut och ofta blir avbruten. Känner du igen dig?

Ostörd handlar om att värna om, prioritera och förvalta dina mentala tillgångar. Då kan de användas där de behövs som mest och dessutom roligast att tillämpa – i utmanande, kreativt, koncerntrerat arbete. Du får lära dig hur kunskap om arbetsminne, uppmärksamhet och planeringsförmåga kan hjälpa dig i ditt jobb.

Teori varvas med tips så att du kan skapa de bästa förutsättningarna för lugn, tydlighet och ostördhet – med högre kvalitet som resultat.

 

Sagt om boken:

”Gisela tar området självledarskap från något luddigt till en konkret färdighet för arbetslivet. Det är en forskningsförankrad bok som ger dig kunskap om vikten av att fokusera och de utmaningar, hinder som finns för att hålla fokus.”

”Det är en optimistisk bok. Den gör mig glad trots att ämnet är adresserar en viktig utmaning i arbetslivet. En bok som jag tror många skulle ha stor glädje av att läsa.”

/ Peder Söderlind, VD Glykol AB

”Vi tänker ofta att vi bara borde skärpa oss. Här får du istället lära dig hur du kan utnyttja miljön för att styra ditt beteende. Jag beskriver de utmanande villkor som råder i dagens gränslösa arbetsliv, liksom forskning om människors förmåga till självstyre och självreglering. I ljuset av detta erbjuder jag strategier för att forma ett framgångsrikt självledarskap som skyddar dina värdefulla mentala resurser.”

/ Gisela Bäcklander

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå

Detta är rubriken

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Detta är rubriken

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor