Xplan firar 30 år!

Vi har haft 30 fantastiska år med våra kunder, medarbetare och samarbetspartners!

Vi är mycket stolta och glada att fira 30 fantastiska år med Xplan Affärsutveckling AB! Sedan starten 1993 har vår passion alltid varit att skapa bestående värden och arbeta med att expandera komfortzoner, hantera förändringar och stärka självförtroendet hos de tusentals människor vi haft förmånen att stödja genom åren.

På dessa 30 år har vi sett hur vår affärsrådgivning, kompetensutveckling och operativt stöd har inspirerat och transformerat företag i alla storlekar. Vi har sett individer och team blomma ut och känt stolthet över att ha fått vara en del av deras förändringsresor.

Under dessa år har vi inte bara skapat bestående värden för våra klienter, men också blivit belönade med bl. a erkännande som högsta kreditvärdighet/diamantföretag sedan 2005, av UC.

”Vi är stolta över det vi har uppnått under de senaste 30 åren”, säger Joakim Särnstedt, VD för Xplan Affärsutveckling AB. ”Vi har haft nöjet att arbeta med otroligt begåvade individer och organisationer. Nu är vi redo för nästa kapitel och ser fram emot de framgångar som det nästa decenniet kommer att bringa.”

Från oss alla på Xplan, tack till alla våra kunder, partners, och givetvis vår fantastiska medarbetare, för att ha gjort dessa 30 år möjliga.

/ Xplan-teamet

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå

Detta är rubriken

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Detta är rubriken

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor